4 personen

Ingrediënten:

2-3 grote uien

2-3 tenen knoflook

1 rode peper

700 gram verse spinazie

400 gram tomaten

balsamicoazijn

basilicumblaadjes

buffelmozarella

peper, zout

Bereiden:

Snij de tomaten in plakken snijden en marineren in een goede olijfolie of rode of witte wijnazijn met peper en zout.

Snij de uien in stukjes en bak ze aan in een wokpan, voeg de geperste tenen knoflook en rode peper erbij.

Doe de schoongemaakte spinazie bij de uien, rode peper en knoflook. Wok de spinazie goed mee en als de spinazie goed is in geslonken dan in een vergiet goed uitlaten lekken.

Doe ondertussen in een overschaal wat olie en leg het spinaziemengsel in de schaal. Daarop de plakken tomaten en hierop de buffelmozarrela. Evt. wat balsamicoazijn en wat basilicumblaadjes.

Op 180 graden in de oven 30-40 minuten.

Ik vind zelf wat extra buffelmozarrela heerlijk.

Heerlijk met salade!!

 

 

Sfeer van Willems groente- fruit pluktuin