Rundvlees van Stan Bruijsten
Kleinschalig boeren in een overzichtelijke keten, alles lokaal, daar geloof ik in. De kwaliteit staat
voorop en niet de kwantiteit. Eerlijk vlees van koeien die een goed leven hebben gehad. Van april tot
november lopen mijn dieren lekker buiten, eten ze het sappige gras en kruiden uit de wei. De jonge
dieren krijgen daarnaast af en toe bierbostel te eten, een restproduct bij het bierbrouwen van
bierbrouwerij Wijchense Schòne. Ik geloof niet in bijvoeren met krachtvoer dat voor een groot deel
bestaat uit van ver gehaald soja. Ik hou van eerlijke, regionale producten. Ook voor de slager kies ik
voor een vakman uit de buurt. Zo worden de transportbewegingen tot een minimum beperkt.
Ik hou de keten bewust klein, zodat ik altijd kan laten zien welke weg het vlees heeft afgelegd.
Uiteindelijk zorgt deze natuurlijke manier van werken voor een mooi stukje rundvlees, dat ik
persoonlijk bij je af kom geven. Ook daarbij hou ik het aantal te rijden kilometers beperkt. Ik werk
alleen regionaal. Voor particulieren en kleine zelfstandigen.
Groet,Stan
Deze manier van werken past bij de Sfeer van Willems. Daarom werken wij vanaf 2021 samen met Stan door het
aanbieden van rundvleesabonnementen aan onze oogstgenoten. Wij zijn er van overtuigd dat dit een mooie aanvulling is voor oogstgenoten die interesse hebben in een duurzaam en lekker stukje rundvlees.
Voor meer informatie bekijk hier de folder van
Of neem eens een kijkje op www.kwaliteitsrundvlees.nl
Aanmelden kan via info@kwaliteitsrundvlees.nl
of via ons emailadres.