Palmkool met roodbaarsfiltet

Ingredienten:

250 gram palmkool

250 gram kastanje champignons

150 gram andere paddestoelen

2 uien

3 teentjes knoflook

groentebouillon tablet

water

olie

250 gram oude kaas geraspt

Volkoren pasta

Vis naar eigen keuze

Bereiden:

Haal het blad van de nerf van de palmkool en snijd deze fijn

Snij de ui, champignons en paddestoelen en knoflook fijn.

Doe in de wokpan een beetje olie

Bak de champignons aan, voeg daarna de ui en de knoflook toe.

Ondertussen 200 ml water warm maken met 1 groentenbouillon tablet

Voeg de palmkool bij de champignons, paddestoelen, uien en knoflook.

Laat de palmkool ongeveer 3 minuten slinken, voeg dan de bouillon toe en laat het inkoken.

Ondertussen kun je de pasta koken en de vis bakken.

Je kunt de vis ook vervangen door noten dan maak je er een vegetarisch recept van.

Sfeer van Willems groente- fruit pluktuin