Kabeljauw met mosterd voor 2 personen

Ingrediënten:

3-4 grote uien

10 middelgrote tomaten

2 kabeljauwfilets

handvol krulpeterselie

Mosterd

Olijfolie

Peper en zout

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de uien in ringen ,en stoof 4 minuten  ze in een scheutje olijfolie.

Halveer de tomaten en snijd de peterselie fijn.

Haal de pan van het vuur ,en kruid de uien met peper en zout,en voeg 2 tot 3 eetlepels mosterd en de helft van de peterselie toe.

Roer alles goed door elkaar,en schep het uien mengsel in een ovenschaal,druk het een beetje plat.

Leg de vis in het midden  van de ovenschaal.leg de tomaten met de snijdkant naar boven ernaast.

Meng 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie ,en bestrijk hier de vis mee.

Kruid de tomaten met peper en besprenkel deze met olijfolie.

Zet het geheel  minuten in de oven ,serveer in de ovenschaal.

 

Sfeer van Willems groente- fruit pluktuin