Ingrediënten:

Grote krop andijvie

1 rode of groene paprika

2 uien

200 gram spekreepjes

250 champignons

pijnboompitten

basilicum vers (gedroogd)

Italiaanse kruiden

rode pesto

pasta (tagliatella)

Tomatenpuree

Bereiden:

Zet het water op voor de pasta

Pijnboompitten bakken in droge koekepan

Uien, champignons, paprika fijn snijden.

Spekjes bakken in de wokpan, dan de uien, champignons, paprika erbij voegen en meebakken

Basilicum en Italiaanse kruiden erbij voegen

Tomatensaus en peper erbij voegen

De andijvie zeer fijn snijden

De pijnboompitten bij de spek, champignons, paprika en uien voegen

De andijvie erbij voegen

Goed vermengen

Op het laatst de rode pesto erbij voegen. Dit naar eigen inzicht en smaak.

Heerlijk met een salade van rucola, tomaat en pijnboompitten en geraspte kaas.

Eet smakelijk.

Sfeer van Willems groente- fruit pluktuin